Monday, November 19, 2012

BASU OTOKO: ARTIST

dihasilkan dalam tahun 2007-2008.


Sunday, November 4, 2012

BASU OTOKO: Jejaka Bas

Komik lame. Usha2 fail lame2 tetiba jumpe plak. Pernah hantar kat Kreko dulu, kawan aku kata pernah keluar kt ruang Show-off. 
Tarikh dihasilkan: 2007-2008

Wednesday, September 12, 2012

~fight YUI

lovely song from YUI... such as the singer... (●´∀`●)
translation from fansoop.com

Lagu J-rock yang serius masyuk

UVERworld - The song 
lama-lama dengar lagu ni masyuk gak...
song with lyric and translation by port87.org (now fansoop.com)

Wednesday, July 11, 2012

Alkisah sang puteri bunian....


Indahnya rupa nya tiada terkata, dek renungan sinar mata. Nun jauh di belantara tempat tinggalnya, sesekali turun ke desa sentosa. Ramahnya dia tidak tersangka, bukan manusia tetapi bunian.

Wednesday, June 27, 2012

Da great Otaku's Room

Koleksi Gambar - gambar bilik Otaku. Banyak sungguh barang diorang.

Tuesday, June 5, 2012

Tuesday, May 29, 2012

Monday, May 28, 2012

Cara-cara nak slim...


Tajuk ini adalah tajuk aku punya presentation masa di GEMS dulu. Hari ini aku rasa macam nak berkongsi cara-cara nak menjadi slim secara semulajadi tanpa menjejaskan diet. Aku masih lagi mengamalkan cara-cara ni dan Alhamdulliah, aku punyer berat belum pernah melebihi 50 kg dan tiada masalah kesihatan yang kronik. Ok, aku mungkin agak kurus bagi seorang yang mempunyai ketinggian 173 sm dan aku memang tengah cuba menambah berat badan (belum berhasil). Jadi, apa yang anda perlu lakukan untuk jadi slim seperti saya…?

OTAKU'S STORY #6: LOVE COMPARISON


OTAKU'S STORY #5: HAPPY BIRTHDAY


Saturday, May 26, 2012

Sunday, May 20, 2012

Makan dan lari

Gambar skadar gambar hiasan shaja , xde kaitan dgn story aku ni. 
Makan dan lari, atau dalam bahasa inggeris nya 'Eat and Run'. Ni kes makan pastu xbayar and terus cabut lari... Aku pernah alami kes macam ni. Tp ni bukan kes makan dan lari yg biase.

Letter of Application rejections



Leman Sameon
Human Resourse Manager
Company Besar

55555 Selangor


Dear En Leman,


APPLICATION REJECTION

Thank you for your letter of February 17th. After careful consideration I regret to inform you that I am unable to accept your refusal to offer me employment with your company.

This year I have been particularly fortunate in receiving an unusually large number of rejection letters. With such a varied and promising field of candidates it is impossible for me to accept all refusals.

Despite Company Besar's outstanding qualifications and previous experience in rejecting applicants, I find that your rejection does not meet my needs at this time. Therefore I will initiate employment with your firm immediately following graduation. I look forward to seeing you then.

Sincerely,
 

Lelaki Sejati 
Ada beran nak anta?




Original from: http://www.ahajokes.com

Friday, March 30, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...